Sluiten

Draai je apparaat voor een nog betere ervaring

RESERVEER DEZE AANBIEDING

Sluiten

Verkoopsvoorwaarden en -condities


Er kan worden geboekt met het Vroegboektarief  tot 15 dagen voor de dag van aankomst.*

Deze aanbieding is beschikbaar voor prijzen inclusief of exclusief ontbijt (behalve voor sommige hotels waar deze alleen geldt voor aanbiedingen inclusief ontbijt of halfpension).

* Voor sommige hotels geldt mogelijk een boekingstermijn van meer dan 15 dagen.

Aanbiedingen onder voorwaarden en afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel en het aanbod in het geselecteerde hotel. Zie de tariefverkoopsvoorwaarden.
Deze aanbieding is geldig in overeenstemming met de hierin vermelde voorwaarden in een van de deelnemende hotels in een van de volgende landen: Algerije, Andorra, Armenië, Oostenrijk, België, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Spanje, Estland, Russische Federatie, Frankrijk , Georgië, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Israël, Kazachstan, Kirgizië, Kosovo, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Nederland, Polen, Portugal, Macedonië, Tsjechië, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Servië , Slowakije, Zwitserland, Tunesië en Oekraïne en onder de volgende merken: hotelF1, ibis budget, ibis, ibis Styles, greet, ibis, Handwritten, Novotel, Mama Shelter, Mercure, by Mercure, Mövenpick, Pullman, Swissôtel, Tribe.

Verkoopvoorwaarden
Reserveringen gemaakt met het Advance Saver-tarief kunnen niet worden gerestitueerd, geannuleerd of gewijzigd.
Het bedrag dat bij boeking is betaald kan, zelfs in geval van annulering of wijziging, niet worden terugbetaald.
In geval van niet-gebruik, alleen voor hotels gelegen in Duitsland: Inkomsten uit een vervangende accommodatieovereenkomst, evenals bespaarde uitgaven, zullen worden afgetrokken.

In- en uitckecktijden
De in- en uitchecktijden verschillen per hotel en worden bij de reservering in de verkoopvoorwaarden vermeld.

Kinderbeleid
Het kinderbeleid verschilt van hotel tot hotel. De betreffende informatie wordt verstrekt in de verkoopvoorwaarden op het moment van de reservering.

Voorwaarden ledentarief
Wie van het ledentarief wil profiteren, moet lid zijn, of lid worden, van ALL - Accor Live Limitless. Leden moeten hun kaart tonen bij het inchecken (of hun lidmaatschapsnummer als ze hun kaart nog moeten ontvangen). Per lid en per verblijf mogen niet meer dan 2 kamers tegen het ledentarief worden geboekt.

Ontdek Europa en Noord-Afrika met ibis

Plan deze lente vooruit en bespaar op je vakantie!

*

Er gaat niets boven een bezoek aan Europa in de lente. Ontdek de unieke charme van de beste voorjaarsvakantiem. Dit is de perfecte tijd om te genieten van authentieke ervaringen en de ideale vakantie samen te plannen.

Neem deel aan authentieke lokale activiteiten zonder hoge kosten te maken. Verken levendige buurten, woon plaatselijke culturele evenementen bij en creëer blijvende herinneringen zonder je reisbudget te overschrijden.

Bovendien kun je bij ibis je voorjaarsvakantie plannen in een van onze hotels en besparen door ten minste 15 dagen voor aankomst te boeken dankzij het vroegboektarief.

Boek nu je reis in Europa en laat ons je begeleiden naar ontdekkingen tegen lage prijzen.

Bovendien kun je nu lid worden van ons loyaliteitsprogramma ALL - Accor Live Limitless en tot 10% korting krijgen in Europa en Noord-Afrika

Boek nu en begin aan het avontuur dat op je wacht!