Sluiten

Draai je apparaat voor een nog betere ervaring

RESERVEER DEZE AANBIEDING

Sluiten

Verkoopsvoorwaarden en -condities

Profiteer van de vroegboekaanbieding, een tarief dat u tot 15 dagen vóór uw gewenste aankomstdatum kunt boeken, onder voorbehoud van beschikbaarheid in het geselecteerde hotel.

Deze aanbieding is geldig onder de hier vermelde voorwaarden in een van de deelnemende hotels in een van de volgende landen: Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Malta, Monaco, Andorra en Israël. Voor vooruitverkoopvoorwaarden voor hotels buiten deze landen kunt u de specifieke verkoopvoorwaarden raadplegen op het moment dat u het tarief boekt.

De aanbieding is beschikbaar zonder ontbijt of inclusief ontbijt, behalve voor ibis Styles-hotels in Frankrijk, waar de aanbieding alleen beschikbaar is voor accommodatie en ontbijt inbegrepen.

De reservering moet online worden gemaakt, rechtstreeks bij het hotel of via het callcenter van Accor. U dient het volledige bedrag te betalen op het moment van reserveren.

Aanbieding afhankelijk van beschikbaarheid van het hotel en aanbieding bij geselecteerd hotel. Aanbieding heeft geen terugwerkende kracht en kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties of aanbiedingen.

Annulerings- en wijzigingsbeleid
Reserveringen gemaakt met het voorschottarief zijn niet restitueerbaar, noch annuleerbaar, noch wijzigbaar.

Inchecktijden
Aankomst- en vertrektijden variëren afhankelijk van het hotel en worden vermeld in de verkoopvoorwaarden van het tarief.

Kinderbeleid
Het toepasselijke kinderbeleid verschilt afhankelijk van het geselecteerde hotel en wordt gespecificeerd in de verkoopvoorwaarden van het tarief.

Lidmaatschapsvoorwaarden
Lid zijn of worden van ALL-Accor Live Limitless . Het lid moet bij aankomst in het hotel zijn/haar kaart tonen (of zijn/haar ledenrekeningnummer als hij/zij de kaart nog niet heeft ontvangen). Per lid en per verblijf kunnen maximaal 2 kamers tegen het Ledentarief worden gereserveerd.

De zon achterna

Spanje en Portugal wachten op je

*

Wat je passie ook is, Spanje en Portugal zijn de perfecte plek om al je wensen te vervullen. Van verleidelijke, melancholische flamenco-bars tot gezellige kleine tapasrestaurants, verborgen stranden en prachtige wijngebieden.

Mix de moderne stad Barcelona en de prachtige Middellandse Zeekust met de kleine en traditionele straten en pleinen van de oude binnenstad van Sevilla. Drink cava in de Penedes-regio, proef verse oesters in Setubal en geniet van de beroemde pastel de Belém in Lissabon.

Vergeet niet om, als je je favoriete bestemming hebt gekozen, minimaal 15 dagen voor aankomst te boeken om te profiteren van korting op je verblijf bij ibis, ibis budget en ibis Styles.

Word lid van ons loyaliteitsprogramma, ALL - Accor Live Limitless, om te profiteren van de ledenkortingen en bespaar 5% bij het boeken voor Spanje of Portugal.

Pak je koffer en maak je klaar om te genieten van de Iberische zon!

Onze selectie