Sluiten

Draai je apparaat voor een nog betere ervaring

RESERVEER DEZE AANBIEDING

Sluiten

Verkoopsvoorwaarden en -condities

Prijzen vanaf €55, gebaseerd op een verblijf van één nacht in een standaard tweepersoonskamer voor twee personen – eventuele aanvullende diensten, upgrades, ontbijt en toeristen-/stadsbelasting zijn niet inbegrepen in dit tarief. De aanbieding is geldig op ibis.com of all.accor.com en is gebonden aan de hotelvoorwaarden, periode en beschikbaarheid tijdens de boekingsperiode vanaf en inclusief maandag 5 juni 2023 tot het einde van de boekingsperiode die eindigt op zaterdag 5 augustus 2023 (inclusief). Afhankelijk van de locatie van het hotel en het land kunnen deze prijzen exclusief belastingen zijn of alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristen-/stadsbelasting). Als prijzen niet inclusief alle belastingen zijn, worden de relevante belastingen (bijv. toeristen-/stadsbelasting) vermeld op het moment van boeken op ibis.com of all.accor.com. De getoonde prijs is alleen gegarandeerd op het moment van reserveren, als u op een ander moment boekt, kunnen er andere prijzen worden weergegeven.

De perfecte uitvalsbasis met ibis budget

Jouw volgende avontuur wacht!

Vanaf € 55 *

Pak uw zonnebril en telefoonoplader. Alles ingepakt? Dan bent u klaar voor uw volgende avontuur.

Met overnachtingen vanaf € 55* voldoen we aan al uw vereisten. Beste prijs? Check. Geweldige locatie? Check. Fijne kamer? Check. Comfortabel bed? Ook check.

Nu kunt u lekker op avontuur in de stad, of dat nu alleen is of met een groepje. Ontdek de streetfood kraampjes, laat u verrassen door alle bezienswaardigheden of drink een biertje met de locals (of met uw reisgenoten). Als het tijd is om wat bij te komen, staat uw bed voor u klaar.

Boek nu voor de beste prijs voor uw volgende verblijf bij ibis budget.