Sluiten

Draai je apparaat voor een nog betere ervaring

RESERVEER DEZE AANBIEDING

Sluiten

Verkoopsvoorwaarden en -condities

FLEXIBEL TARIEF ANNULERING TOT 23:59 UUR OP DE DAG VOOR UW AANKOMSTDATUM
Aanbiedingen onder voorwaarden en afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel en het aanbod in het geselecteerde hotel. Zie de tariefverkoopsvoorwaarden.

Deze aanbieding is geldig in overeenstemming met de hierin vermelde voorwaarden in een van de deelnemende hotels in een van de volgende landen: Algerije, Andorra, Armenië, Oostenrijk, België, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Spanje, Estland, Russische Federatie, Frankrijk , Georgië, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Israël, Kazachstan, Kirgizië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Nederland, Polen, Portugal, Macedonië, Tsjechië, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Servië , Slowakije, Zwitserland, Tunesië en Oekraïne en onder de volgende merken: hotelF1, ibis budget, ibis, ibis Styles, greet, ibis, Handwritten, Novotel, Mercure, by Mercure, Pullman, Swissôtel, Mövenpick.

Indien u verblijft in een hotel van een ander Accor-merk of in een ander land dat niet in de onderstaande algemene verkoopvoorwaarden wordt genoemd, verwijzen wij u naar het flexibele tarief dat voor het betreffende hotel geldt.

Verkoopvoorwaarden
Alle reserveringen moeten worden gegarandeerd met een creditcard die geldig is op de datum van de reservering en bij het begin van het verblijf, tenzij anders aangegeven.

Geen annuleringskosten voor 23:59, tot 1 dag voor aankomst (lokale tijd). Hierna de 1e nacht wordt gefactureerd.

Onderbreking van het verblijf
In geval van onderbreking van het verblijf bij een verblijf van meerdere nachten gelden dezelfde voorwaarden: elke nacht die vóór 23.59 uur de dag ervoor wordt geannuleerd, wordt terugbetaald: bijvoorbeeld in geval van reservering van een verblijf van 3 nachten en annulering om 12.00 uur de dag na de 1e nacht, wordt alleen de laatste nacht terugbetaald.

In- en uitckecktijden
De in- en uitchecktijden verschillen per hotel en worden bij de reservering in de verkoopvoorwaarden vermeld.

Kinderbeleid
Het kinderbeleid verschilt van hotel tot hotel. De betreffende informatie wordt verstrekt in de verkoopvoorwaarden op het moment van de reservering.

Voorwaarden ledentarief
Wie van het ledentarief wil profiteren, moet lid zijn, of lid worden, van ALL - Accor Live Limitless. Leden moeten hun kaart tonen bij het inchecken (of hun lidmaatschapsnummer als ze hun kaart nog moeten ontvangen). Per lid en per verblijf mogen niet meer dan 2 kamers tegen het ledentarief worden geboekt.

Reis flexibel met Ibis

Gratis annuleren tot de dag voor aankomst om 23.59 uur.

*

Deelnemende hotels
  • Ibis styles
  • Ibis
  • Ibis Budget

Het is tijd om flexibel te reizen en de mooiste bestemmingen te ontdekken! Ben je nog niet helemaal zeker over je vakantieplannen? Geef niet op en geniet van het spannende vooruitzicht.

Reserveer je hotel met ons flexibele aanbod en plan je reis zonder voorwaarden. Wat is er leuker dan het uitkijken naar een reisje? Leun achterover en waan je op een van onze droombestemmingen. Kies je stad, je datums, je kamer en maak je klaar.

En als je plannen veranderen? Geen zorgen! Met het flexibele tarief kun je je boeking kosteloos annuleren, zelfs tot 23:59 uur de dag voor aankomst.

Bovendien kun je je nu aanmelden voor ons loyaliteitsprogramma  ALL - Accor Live Limitless en profiteer van een korting tot 10% korting.

Boek nu en ga er even tussenuit met ibis!