Sluiten

Draai je apparaat voor een nog betere ervaring

Boek nu

Sluiten

Verkoopsvoorwaarden en -condities

1. De Algemene Voorwaarden van ALL - Accor Live Limitless zijn van toepassing op de leden krijgen 10% korting -aanbieding en het lidmaatschap van ALL - Accor Live Limitless is verplicht om hiervan gebruik te kunnen maken.
2. Deze aanbieding is geldig op de volgende verblijfsdata: van 17/07/2021 t/m 31/12/2023 en boekingsdata: 17/07/2021 t/m 30/03/2023. De lijst met deelnemende hotels in Albanië, Armenië, Oostenrijk, Azerbeidzjan, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechische Republiek, Estland, Georgië, Duitsland, Hongarije, Ierland, Kazachstan, Kirgizië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Moldavië, Noord-Macedonië, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Zweden, Zwitserland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, vindt u op de aanbiedingspagina.
3. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding, dient de overnachting gereserveerd te worden via de distributiekanalen van AccorHotels (websites Accor, de app van Accor ALL, call center van ALL, hotels) en reguliere reisbureaus die gebruik maken van een GDS met een automatische verbinding met het reserveringssysteem van Accor. U kunt niet profiteren van deze aanbieding indien u uw overnachting heeft gereserveerd via een wederverkoper, een tour operator of een ander, online reisbureau (zoals expedia.com, booking.com, etc.). 
4. De 10% korting is gebaseerd op de LEDENTARIEF voor de data die bij het boeken zijn gevraagd. Geen vooruitbetaling vereist. Het tarief dient minimaal drie dagen van tevoren te worden gereserveerd.
5. Boekingen zijn flexibel: annuleren of wijzigen is mogelijk tot op de dag van het verblijf. Deze aanbieding is niet beschikbaar voor groepen. Deze aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Per hotel gelden verkoopvoorwaarden. Het is exclusief black-outdata die zijn vastgesteld door deelnemende hotels.
6. Als dit tarief niet beschikbaar is, kan het lid niet gebruik maken van deze aanbieding.
7. U moet uw ALL - Accor Live Limitless loyalty kaartnummer opgeven bij reservering en uw kaart bij de receptie van het hotel presenteren wanneer u incheckt voor uw verblijf. 
8. De Reward-punten van ALL - Accor Live Limitless worden binnen 10 dagen na het verblijf in het hotel bijgeschreven op het account van het lid. 
9. Accor en/of de deelnemende hotels en/of de partners van de aanbieding wijzen iedere aansprakelijkheid van de hand indien de diensten niet kunnen worden uitgevoerd, of indien er niet van de aanbieding gebruik kan worden gemaakt, als gevolg van een onvermijdelijke gebeurtenis van buitenaf die de uitvoering door Accor en/of door de deelnemende hotels en/of door de partners van de aanbieding onmogelijk of overdreven duur zou maken. Gasten of leden hoeven niet te worden vergoed en de eventueel door de aanbieding voorziene voordelen (bijvoorbeeld Reward-punten) zijn niet verschuldigd indien de aanbieding in die omstandigheden niet kan worden gehonoreerd.
10. Wilt u tijdens al uw communicatie met de callcenters of met de klantenservice van ALL het volgende referentienummer vermelden: 013965

Tot 10% korting op hotelovernachtingen voor leden van ALL

Ledentarief: tot 10% korting in Europa en Noord-Afrika

Boek nu *


Wat het plan ook is, wat het seizoen ook is, tegen een hoteluitje zegt niemand ooit nee.

Ontspannende dagen aan het zwembad? Absoluut. Foodie-tour door de stad? Vast en zeker. Voeg daar tot 10% korting op al uw verblijven in deelnemende hotels in Europa en Noord-Afrika aan toe en er is maar één antwoord: ja!

Want hoewel we dol zijn op een bedankkaartje, gaat er niets boven een van de beste ledentarieven om onze waardering voor uw loyaliteit uit te drukken.

En als u nog geen lid bent van ALL,  meld u dan vandaag nog gratis aan. We stillen uw reislust met geweldige bestemmingen, exclusieve aanbiedingen, Beloningspunten en VIP-voordelen.