Sluiten

Draai je apparaat voor een nog betere ervaring

RESERVEER DEZE AANBIEDING

RESERVEER DEZE AANBIEDING

Sluiten

Wanneer?

Kamer 1
1
0

Een kamer toevoegen

Meer opties

Sluiten

Verkoopsvoorwaarden en -condities

Profiteer van het Boek met vertrouwen tarief, een tarief dat kosteloos kan worden geannuleerd, tot 3 dagen voor uw aankomst. De aanbieding is beschikbaar zonder ontbijt of met ontbijt inbegrepen, behalve voor Ibis Styles waar de aanbieding alleen beschikbaar is voor logies en ontbijt inbegrepen. Het ontbijt kan niet apart worden geannuleerd voor het Boek met vertrouwen tarief met ontbijt inbegrepen. Reserveringen moeten worden gemaakt via internet, rechtstreeks bij het hotel of via het callcenter van Accor. De betaling moet volledig worden voldaan op het moment van de reservering.

Aanbieding onder voorbehoud van beschikbaarheid van het hotel en het aanbod in het geselecteerde hotel. Deze aanbieding heeft geen terugwerkende kracht en kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties of aanbiedingen.
Semi-flexibel tarief per kamercategorie (voor het maximaal aantal toegestane personen) en per nacht, het geldige tarief is het tarief dat wordt weergegeven op het moment van de reservering. De prijs van het forfait met ontbijt evolueert naargelang het aantal ontbijten dat afhankelijk is van het aantal personen in de kamer. Het tarief is exclusief bijkomende diensten, toeristenbelasting en extra heffingen op de toeristenbelasting, die variëren naargelang het hotel, de periode en de beschikbaarheid.

Annulerings- en wijzigingsbeleid
Er zijn geen annulerings- of wijzigingskosten van toepassing vóór 18.00 uur (plaatselijke tijd), tot 3 dagen voor uw aankomst. Bij annulering of wijziging na dit tijdstip wordt het verschuldigde bedrag niet gerestitueerd, ook niet als de reservering wordt geannuleerd of gewijzigd.

Check-in tijden
Check-in en check-out tijden verschillen per hotel en worden vermeld in de verkoopvoorwaarden van het tarief.

Beleid ten aanzien van kinderen
Het kinderbeleid dat van toepassing is, verschilt per hotel en wordt in de tariefvoorwaarden vermeld.

Tariefvoorwaarden voor leden
Wees of word een ALL -Accor Live Limitless lid. Het lid moet zijn kaart tonen bij aankomst in het hotel (of zijn lidmaatschapsnummer als hij zijn kaart nog niet heeft ontvangen). Maximaal 2 kamers tegen het ledentarief kunnen per lid per verblijf worden geboekt.

Zomeravonden: Klinkt als muziek in mijn oren

Gigs en avondjes uit zijn terug! Luister goed en slaap zacht!

*

DE ZOMER IS HIER: Het is tijd om jezelf in de menigte te storten, te genieten van het dreunen van de muziek, laat op te blijven met je vrienden en deze zomer weer te genieten van muziekoptredens.

Deze zomer is de tijd om de hele nacht door te dansen en daarna lekker te slapen. Als je bij ibis verblijft, kunt je het woon-werkverkeer vergeten en hallo zeggen tegen je handige eigen kamer en ibis Sweetbed.

Boek nu jouw muziekverblijf bij ibis en bespaar tot 15% met ons boek met vertrouwen-tarief - u kunt tot drie dagen voor aankomst kosteloos annuleren als plannen veranderen.

Bij ibis vinden we het heerlijk om deel uit te maken van je zomeravonturen, dus om je gemoedsrust te geven, garandeert ons ALLSAFE-label je een schoon en vlekkeloos verblijf.

En onze ALL – ACCOR Live Limitless-leden vieren nog meer feest met 10% extra korting in deelnemende hotels*!