Sluiten

Draai je apparaat voor een nog betere ervaring

RESERVEER DEZE AANBIEDING

RESERVEER DEZE AANBIEDING

Sluiten

Wanneer?

Kamer 1
1
0

Een kamer toevoegen

Meer opties

Sluiten

Verkoopsvoorwaarden en -condities

Verkoopvoorwaarden voor het 'Boek met vertrouwen'-tarief:

Onderstaande voorwaarden gelden in de volgende landen: Armenië, Azerbeidzjan, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Duitsland, Estland, Georgië, Hongarije, Ierland, Kazachstan, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Moldavië, Nederland, Noord-Macedonië, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Rusland, Servië, Slovenië, Slowakije, de Tsjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Profiteer van ons 'Boek met vertrouwen'-tarief. Dit tarief geldt voor maximaal zeven geboekte kamers wanneer u ten minste vijf dagen van tevoren boekt en kan gratis worden geannuleerd tot drie dagen voor aankomst. Na deze periode wordt het verschuldigde bedrag niet terugbetaald, zelfs niet als de reservering wordt geannuleerd of aangepast.
Beschikbaar voor reserveringen die t/m 26-3-2022 zijn gemaakt voor een verblijf t/m 31-3-2022 zonder ontbijt of met ontbijt, behalve bij ibis Styles, waar de aanbieding alleen beschikbaar is bij accommodatie inclusief ontbijt. Ontbijt kan niet worden geannuleerd als onderdeel van het semiflexibele tarief inclusief ontbijt. Reserveringen moeten online zijn gemaakt op all.accor.com of op een van onze websites (bijv. ibis.com), direct bij het hotel of via het callcenter van Accor. De betaling moet op het moment van boeken in zijn geheel worden voldaan.

Het tarief is afhankelijk van beschikbaarheid en is beperkt tot het aantal beschikbare kamers voor deze aanbieding op de datum van verblijf in het geselecteerde hotel. Dit is inclusief btw per kamercategorie (voor het maximale aantal toegestane mensen) en per nacht zoals wordt vermeld bij het boekingsproces, de geldende prijs is de prijs die wordt weergegeven op het moment van boeken. Het tarief is exclusief aanvullende services, toeristenbelasting – tenzij anders wordt aangegeven bij de boekingsbevestiging – en eventuele belastingen boven op de toeristenbelasting, die kunnen variëren afhankelijk van het hotel, het land, de periode en de beschikbaarheid.


Onderstaande voorwaarden gelden in de volgende landen:
Andorra, Frankrijk, Griekenland, Israël, Italië, Malta, Monaco, Portugal en Spanje.

Profiteer van het semiflexibele tarief. Bij dit tarief kan gratis tot drie dagen voor aankomst worden geannuleerd bij elke reservering die is gemaakt t/m 25-2-2022 voor een verblijf t/m 28-2-2022. De aanbieding is beschikbaar zonder ontbijt of met ontbijt, behalve bij ibis Styles, waar de aanbieding alleen beschikbaar is bij accommodatie inclusief ontbijt. Ontbijt kan niet worden geannuleerd als onderdeel van het semiflexibele tarief inclusief ontbijt. Reserveringen moeten online zijn gemaakt op all.accor.com of op een van onze websites (bijv. ibis.com), direct bij het hotel of via het callcenter van Accor. De betaling moet op het moment van boeken in zijn geheel worden voldaan.

De aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel en de specifieke aanbieding in het geselecteerde hotel. De aanbieding heeft geen terugwerkende kracht en kan niet met andere momenteel lopende aanbiedingen of promoties worden gecombineerd.
Het semiflexibele tarief is inclusief btw per kamercategorie (voor het maximale aantal toegestane mensen) en per nacht, de geldende prijs is de prijs die wordt weergegeven op het moment van boeken. De prijs van het pakket inclusief ontbijt verandert afhankelijk van het aantal ontbijten, dat afhankelijk is van het aantal mensen in de kamer. Het tarief is exclusief aanvullende services, toeristenbelasting en eventuele belastingen boven op de toeristenbelasting, die kunnen variëren afhankelijk van het hotel, de periode en de beschikbaarheid.

Annulerings- en wijzigingsbeleid
Er zijn geen kosten voor annulering of wijziging vóór 18:00 uur (lokale tijd) tot 3 dagen voor uw aankomst. Bij annulering of wijziging na deze periode wordt het verschuldigde bedrag niet terugbetaald, zelfs niet als de reservering wordt geannuleerd of aangepast

Op 1 oktober 2021 wordt het annuleringsbeleid als volgt aangepast:
Bij verblijven t/m 31 maart 2022 kan alleen gratis worden geannuleerd tot drie of zeven dagen voor aankomst, afhankelijk van het geboekte hotel. Controleer de voorwaarden van het specifieke hotel op het moment van boeken.

Verleng het zomergevoel. Beleef een onvergetelijk avontuur bij ibis.

Boek vooruit met ons flexibele annuleringsbeleid

*

Dit is het moment om er weer voor te gaan. We mogen weer reizen en dus is nu hét moment om uw volgende avontuur te plannen. Kunt u ook niet wachten om de wereld weer te verkennen? Bij ibis helpen we u graag.

Maak dit seizoen herinneringen voor het leven. Bewonder de beroemde grachten van Amsterdam, ontdek de charme van Rotterdam, dompel u onder in de magie en rust van Eindhoven en verken het verrassende Den Haag. We kunnen bij ibis niet wachten om deel uit te maken van uw avontuur. Tijdens uw verblijf hoeft u zich nergens zorgen om te maken. U kunt een superschoon welkom verwachten dankzij de strenge ALLSAFE-hygiëneprotocollen. We houden alles spic en span gedurende uw hele verblijf.

Boek nu en bespaar tot 15% op uw verblijf met onze semiflexibele aanbieding. Hiermee kunt u tot drie dagen voor aankomst annuleren. Reizen kan weer, en bij ibis staan we voor u klaar. 

Profiteer van een exclusieve ledenkorting van 10% op uw verblijf in deelnemende hotels met ALL - Accor Live Limitless. Deze korting komt bovenop de aanbieding, waar leden tot 15% besparen op boekingen.