Sluiten

Draai je apparaat voor een nog betere ervaring

Boek nu

Sluiten

Verkoopsvoorwaarden en -condities

(*) Vanafprijzen. Aanbod afhankelijk van voorwaarden, beschikbaarheid in het hotel en beschikbaarheid van het aanbod in het gekozen hotel. Zie de verkoopvoorwaarden van het tarief. Afhankelijk van het land van het hotel zijn prijzen mogelijk exclusief belastingen, alleen inclusief btw of inclusief alle belastingen (btw en toeristenbelasting). Wanneer de prijs niet inclusief alle belastingen is, worden relevante belastingen (btw en/of toeristenbelasting) in de volgende reserveringsstappen duidelijk vermeld. Prijs is alleen gegarandeerd ten tijde van reserveren.
Reserveringen moeten worden gegarandeerd met een creditcard die ten minste geldig is op de eerste dag van uw verblijf.
Maximaal 6 kamers per reservering.
Het aanbod kan gewijzigd, geannuleerd of terugbetaald worden tot 18.00 uur op de incheckdatum. Geen vooruitbetaling. Hierna rekent het hotel de eerste nacht aan. In sommige landen kunnen aanvullende beperkingen gelden.
Dit aanbod omvat accommodatie voor kinderen bij verblijf op de kamer van de ouders en ontbijtextraatjes wanneer kinderen eten met het gezin. Voordelen kunnen variëren afhankelijk van het kinderbeleid van het hotel. Dit beleid kan variëren per hotel. Raadpleeg de verkoopvoorwaarden voor elk hotel op het moment van boeken.
De 50% korting op de tweede kamer wordt berekend op basis van de gemiddelde prijs per nacht. Dit komt overeen met het flexibele tarief voor een kamer met 1 p. (dezelfde regel voor 2 p.).

Geniet voordelig van de mooie tijd met het gezin

Boek een tweede kamer voor de kinderen en bespaar 50%

€ 0 voor kinderen* *

Deze aanbieding is inclusief

  • NOG MEER VERRASSINGEN BIJ IBIS STYLES:
    - Family Suite
    - speelruimte
    - babyspullen

Als je een volgende reisje met het gezin aan het plannen bent, maar de kinderen worden een beetje te oud om een kamer met je te delen, boek dan bij ibis en bespaar 50% op een tweede kamer. Zo heb je een kamer (en de afstandsbediening van de tv) helemaal voor jezelf — heerlijk!

En heb je een klein reisgezelschap een grote eetlust? Wij hebben alles goed voor je geregeld.
- Bij ibis Styles mogen kinderen tot 12 jaar gratis ontbijten
- Bij ibis en ibis budget krijgen kinderen tot 12 jaar 50% korting op het ontbijt

Dus profiteer van onze gezinsaanbieding** en boek je volgende avontuur vandaag nog. Samen mooie herinneringen maken is tenslotte waar het in het gezinsleven om draait!

* ibis en ibis budget: Gratis verblijf voor 1 kind tot 12 jaar op de kamer van de ouders (afhankelijk van de kamercapaciteit). ibis Styles: Gratis verblijf en ontbijt voor maximaal 2 kinderen tot 12 jaar op de kamer van de ouders (afhankelijk van de kamercapaciteit).
**Afhankelijk van deelnemende hotels. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met het hotel.