Sluiten

Draai je apparaat voor een nog betere ervaring

RESERVEER DEZE AANBIEDING

RESERVEER DEZE AANBIEDING

Sluiten

Wanneer?

Kamer 1
1
0

Een kamer toevoegen

Meer opties

Sluiten

Verkoopsvoorwaarden en -condities

(*) Vanafprijzen. Aanbod afhankelijk van voorwaarden, beschikbaarheid in het hotel en beschikbaarheid van het aanbod in het gekozen hotel. Zie de verkoopvoorwaarden van het tarief. Afhankelijk van het land van het hotel zijn prijzen mogelijk exclusief belastingen, alleen inclusief btw of inclusief alle belastingen (btw en toeristenbelasting). Wanneer de prijs niet inclusief alle belastingen is, worden relevante belastingen (btw en/of toeristenbelasting) in de volgende reserveringsstappen duidelijk vermeld. Prijs is alleen gegarandeerd ten tijde van reserveren.

Elke boeking moet op de begindatum van uw verblijf gegarandeerd worden met een creditcard.

Maximaal 6 kamers per reservering.

Het aanbod kan gewijzigd, geannuleerd of terugbetaald worden tot 18.00 uur op de incheckdatum. Geen vooruitbetaling. Hierna rekent het hotel de eerste nacht aan. In sommige landen kunnen aanvullende beperkingen gelden.

Dit aanbod omvat accommodatie voor kinderen bij verblijf op de kamer van de ouders en ontbijtextraatjes wanneer kinderen eten met het gezin. Voordelen kunnen variëren afhankelijk van het kinderbeleid van het hotel. Dit beleid kan variëren per hotel. Raadpleeg de verkoopvoorwaarden voor elk hotel op het moment van boeken.
De 50% korting op de tweede kamer wordt berekend op basis van de gemiddelde prijs per nacht. Dit komt overeen met het flexibele tarief voor een kamer met 1 p. (dezelfde regel voor 2 p.).

Vervaldatum van het aanbod is aangegeven in de tijdzone van Parijs.

Family & Co

Profiteer van 50% korting op een tweede kamer voor de kinderen.

€ 0 voor kinderen* *

Deze aanbieding is inclusief

 • NOG MEER VERRASSINGEN BIJ IBIS STYLES:
  - cadeautje voor kinderen
  - Family Suite
  - speelruimte
  - babyspullen
  - kindermenu

Verblijven als gezin is kinderspel!**

Gratis voor kinderen die op de kamer van hun ouders verblijven.*

Meer ruimte nodig? Profiteer van 50% korting op een tweede kamer voor de kinderen.

En meer:
- bij ibis Styles: kinderontbijt is gratis
- bij ibis en ibis budget: profiteer van 50% korting op het kinderontbijt


Geniet van een kleurrijk verblijf met het hele gezin!

* ibis en ibis budget: gratis accommodatie voor 1 kind jonger dan 12 jaar dat bij de ouders op de kamer verblijft (afhankelijk van kamercapaciteit) / ibis Styles: gratis accommodatie en ontbijt voor maximaal 2 kinderen jonger dan 16 jaar die bij de ouders op de kamer verblijven (afhankelijk van kamercapaciteit).
**Afhankelijk van deelname van het hotel. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met het desbetreffende hotel.