Sluiten

Draai je apparaat voor een nog betere ervaring

RESERVEER DEZE AANBIEDING

Sluiten

Verkoopsvoorwaarden en -condities

Er kan worden geboekt met het Vroegboektarief  tot 15 dagen voor de dag van aankomst.*

Deze aanbieding is beschikbaar voor prijzen inclusief of exclusief ontbijt (behalve voor sommige hotels waar deze alleen geldt voor aanbiedingen inclusief ontbijt of halfpension).

* Voor sommige hotels geldt mogelijk een boekingstermijn van meer dan 15 dagen.

Aanbiedingen onder voorwaarden en afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel en het aanbod in het geselecteerde hotel. Zie de tariefverkoopsvoorwaarden.
Deze aanbieding is geldig in overeenstemming met de hierin vermelde voorwaarden in een van de deelnemende hotels in een van de volgende landen: Algerije, Andorra, Armenië, Oostenrijk, België, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Spanje, Estland, Russische Federatie, Frankrijk , Georgië, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Israël, Kazachstan, Kirgizië, Kosovo, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Nederland, Polen, Portugal, Macedonië, Tsjechië, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Servië , Slowakije, Zwitserland, Tunesië en Oekraïne en onder de volgende merken: hotelF1, ibis budget, ibis, ibis Styles, greet, ibis, Handwritten, Novotel, Mama Shelter, Mercure, by Mercure, Mövenpick, Pullman, Swissôtel, Tribe.

Verkoopvoorwaarden
Reserveringen gemaakt met het Advance Saver-tarief kunnen niet worden gerestitueerd, geannuleerd of gewijzigd.
Het bedrag dat bij boeking is betaald kan, zelfs in geval van annulering of wijziging, niet worden terugbetaald.
In geval van niet-gebruik, alleen voor hotels gelegen in Duitsland: Inkomsten uit een vervangende accommodatieovereenkomst, evenals bespaarde uitgaven, zullen worden afgetrokken.

In- en uitckecktijden
De in- en uitchecktijden verschillen per hotel en worden bij de reservering in de verkoopvoorwaarden vermeld.
Kinderbeleid
Het kinderbeleid verschilt van hotel tot hotel. De betreffende informatie wordt verstrekt in de verkoopvoorwaarden op het moment van de reservering.

Voorwaarden ledentarief
Wie van het ledentarief wil profiteren, moet lid zijn, of lid worden, van ALL - Accor Live Limitless. Leden moeten hun kaart tonen bij het inchecken (of hun lidmaatschapsnummer als ze hun kaart nog moeten ontvangen). Per lid en per verblijf mogen niet meer dan 2 kamers tegen het ledentarief worden geboekt.

BOEK VROEG, BESPAAR VEEL.

Plan van tevoren en profiteer van onze Advance Saver-tarieven

*

Deelnemende hotels
  • Ibis Hôtels
  • Ibis styles
  • Ibis Budget

U bespaart toch ook graag op vakantie? Bespaar op uw volgende verblijf bij ibis, ibis budget en ibis Styles als u minimaal 15 dagen van tevoren boekt*.

En als u nog geen lid bent van all  ALL - Accor Live Limitless  – kunt u nu lid worden om nog eens tot 10% extra korting te krijgen op geselecteerde hotels in Europa en Noord-Afrika. Dat is dus boven op onze Advance Saver-tarieven!

Tijd om eropuit te gaan. Wordt het een trip naar een drukke stad, een luie week in Barcelona of een bezoek aan de Zomerspelen? De keuze is aan u. Boek vroeg om te besparen.

*Bij deelnemende hotels zijn mogelijke uitzonderingen van toepassing afhankelijk van het hotel en de weekdag.

Onze bestemmingen: