Uw volgende vakantie roept al

Het hele jaar door 15% korting voor uw zaken- en vakantiereizen

Tijdelijke aanbieding: verdien 1000 Reward-punten ter waarde van € 20 als u zich vóór 20-09-2023 inschrijft

De ALL PLUS ibis-kaart biedt u 15% korting op uw verblijf (op basis van het beste publieke tarief) bij bijna 2000 deelnemende ibis budget, ibis en ibis Styles hotels wereldwijd.

Geniet van een bonus van 10 Status-nachten, wat betekent dat u de Silver-status krijgt in het loyaliteitsprogramma van ALL, met een welkomstdrankje bij het inchecken en laat uitchecken.

Reis onbezorgd met gegarandeerde kamerbeschikbaarheid tot twee dagen voor aankomst (niet geldig in combinatie met korting op de kamer), zelfs als het hotel volgeboekt is!

Daarnaast hebt u toegang tot de premium klantenservice die al uw vragen beantwoordt.

Abonnementsprijs: EURO 99 incl. btw/jaar

Bekijk de algemene voorwaarden van het ALL PLUS ibis-abonnement

Wacht niet langer en schrijf u vandaag nog in
ALGEMENE VOORWAARDEN
1. Voorwaarden: om gebruik te maken van de "september aanbieding 2023" moet de gast zich abonneren op de ALL PLUS Voyageur- of ALL PLUS ibis-kaart tussen 6 september 2023 en 20 september 2023 om 23:00 uur plaatselijke tijd in Parijs (UTC+1) door op de knop "Abonneren" te klikken en het inschrijvings- en betalingsproces te voltooien.
2. Aanbiedingsdetails: Door zich te abonneren tijdens de promotieperiode ontvangt de gast een tegoed van 2000 Reward[1]punten bij aanschaf van een ALL PLUS Voyageur-kaart en 1000 Reward-punten bij aanschaf van een ALL PLUS ibis-kaart. De punten worden binnen 45 dagen na inschrijving bijgeschreven op het account van het lid en kunnen worden gebruikt voor een toekomstig verblijf.
3. Restricites van de aanbieding: Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, kortingen of promotionele verleningsacties op de ALL PLUS Voyageur- of ALL PLUS ibis-kaarten en is niet van toepassing op de aankoop van groepskaarten. Deze aanbieding is maximaal één keer per gast geldig.
4. Algemene voorwaarden: De algemene voorwaarden van de ALL PLUS Voyageur- en ALL PLUS ibis-kaarten zijn van toepassing en kunnen worden geraadpleegd op onze website. Door zich te abonneren op de ALL PLUS Voyageur- of ALL PLUS ibis-kaart stemt de gast in met de voorwaarden en bepalingen van het kaartprogramma.
5. Wijziging van de aanbieding: Wij behouden ons het recht voor om de "september aanbieding 2023" op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te annuleren. In geval van annulering wordt de gast per e-mail op de hoogte gesteld en komt hij/zij niet in aanmerking voor de aanbieding.
6. Geschillen: Alle geschillen die voortkomen uit deze aanbieding vallen onder de wetten van Frankrijk en de jurisdictie van de Franse rechtbanken.