Sluiten

Draai je apparaat voor een nog betere ervaring

RESERVEER DEZE AANBIEDING

RESERVEER DEZE AANBIEDING

Sluiten

Wanneer?

Kamer 1
1
0

Een kamer toevoegen

Meer opties

Sluiten

Verkoopsvoorwaarden en -condities

Bij ibis hebben we alles voor je klaargemaakt zodat je in de herfst volop kunt genieten

Ultraschoon en volledig contactloos

*

Ben je blij dat je er deze herfst eindelijk weer op uit kunt? Wij ook! We staan dan ook 100% voor je klaar, voorbereid op een episch seizoen. Er staan koks klaar om een geweldig ontbijt voor te bereiden. We letten extra op alle details zodat jij in de herfst weer op avontuur kunt. We laten je ook weten waar je het beste kunt gaan winkelen voor die benodigde retail-therapy.

Bij ibis hebben we alles voor je klaargemaakt zodat je deze herfst weer volop kan genieten. We hebben alles extra gereinigd en nagedacht over elke stap van je verblijf om er zeker van te zijn dat je volledig veilig bent.

Onze geheel nieuwe ALLSAFE schoonmaakprotocollen betekenen dat we nu een ultraschone en compleet contactloze omgeving kunnen bieden tijdens je verblijf, bij het inchecken, in je kamer. Alles bij ibis is ALL clean, ALL ready, ALLSAFE.

Laat de herfst dus maar komen en GA EROP UIT. Je bent VRIJ!

Dans alsof er niemand toekijkt. Slenter door historische steden. Ga wandelen en pauzeer in een gezellig restaurant met een haardvuur en een glas glühwein. Ga bier drinken, ren, spring, beleef samen momenten. Wees jezelf.

En geniet dan van de beste nachtrust ooit.