Sluiten

Draai je apparaat voor een nog betere ervaring

RESERVEER DEZE AANBIEDING

RESERVEER DEZE AANBIEDING

Sluiten

Wanneer?

Kamer 1
1
0

Een kamer toevoegen

Meer opties

Sluiten

Verkoopsvoorwaarden en -condities

* Aan de aanbieding zijn voorwaarden verbonden en zijn op basis van beschikbaarheid. Bekijk de verkoopvoorwaarden van ieder hotel tijdens het reserveren.

Uitzicht op kanaal

Goedkoop naar Amsterdam

Naar de stad met 165 grachten al vanaf €47.

Vanaf 47 EUR * 47 EUR

10 goedkope hotels in Amsterdam
Op zoek naar een goedkoop hotel in Amsterdam? Onze hotels bevinden zich zowel in het centrum van de stad, vlakbij luchthaven Schiphol of bij het Centraal Station. Met maar liefst 10 hotels in Amsterdam zit er altijd een geschikt hotel voor u bij, of het nu is voor een voordelige stedentrip of een zakenreis.

Geniet optimaal van Amsterdam zonder er veel voor te betalen!
Amsterdam is niet groot en daardoor gemakkelijk ter voet te ontdekken via een van de vele gratis te verkrijgen wandelroutes.
Een andere goedkope én leuke manier om Amsterdam te verkennen is op de fiets. Huur een fiets en ontdek de rijke historie van de stad en verken de verschillende wijken in de stad, zoals de Jordaan, de Pijp of grachtengordel. Zet uw fiets even aan de kant en bezoek één van de vele buurtmarkten die de hoofdstad rijk is. Op de Albert Cuypmarkt, de Noordermarkt of de Dappermarkt shopt u voordelig kleding of antiek, maar ook vooral lekker (biologisch) eten. Van dit laatste geniet u tenslotte in het Vondelpark of Westerpark tijdens een smakelijke picknick!

Vergeet daarnaast ook niet een gratis bezoek te brengen aan het Begijnhof, één van de oudste  Amsterdamse grachtentuinen uit de Middeleeuwen, in het centrum van de stad.

Profiteer van de Beste Prijsgarantie en overnacht voordelig in Amsterdam vanaf €47 per nacht!

Ontdek Europa

En ook

Bovendien ontvangt u als gratis lid van Le Club AccorHotels tot 10% extra korting op deze aanbieding! Exclusief op ibis.accorhotels.com.

Nog geen lid? Meld u gratis aan tijdens uw reservering en profiteer direct van alle voordelen!

Hotels in en nabij Amsterdam