UW ACCOUNT BEHEREN

UW ACCOUNT

Ik kan niet op mijn account inloggen - wat moet ik doen?

• Ga na of u uw e-mailadres juist hebt ingevoerd
  • Ga na of het e-mailadres dat u hebt ingevoerd, hetzelfde is als dat waarmee u uw account hebt aangemaakt
  • Ga na of het wachtwoord dat u hebt ingevoerd, hetzelfde is als dat waarmee u uw account hebt aangemaakt (zo niet, klik dan op «Wachtwoord vergeten?»)
  • Ga na of er geen onderhoud wordt gepleegd aan de mobiele app of website van Accor: Kijk bovenaan de pagina onder «Uw help-pagina» of er een bericht staat over downtime

Hebt u verder nog assistentie nodig?

CONTACT